Meny Stäng

Nyhetsbrev - svårt hinna med det?

Håll kontakten med dina kunder! Bästa sättet att få nya affärer är att påminna redan tidigare kunder om att du fortfarande finns kvar. Skicka nyhetsbrev och informera om att du och dina tjänster eller produkter finns kvar på marknaden. 

Att hålla kontakten via nyhetsbrev är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra dig och det är smart dessutom eftersom det ofta leder till mer försäljning, ökar trafiken till din webbsida, skapar kundlojalitet och ger respons på dina erbjudanden. 

Allt det där vet du förmodligen redan. Men kanske har du precis som många andra svårt att hinna med allt. När det sedan finns fem minuter över är det svårt att få till texten.  Jag hjälper dig.

I dagsläget skickar jag ut nyhetsbrev för olika kunder, inom flera olika branscher. Processen kan se lite olika ut, men oftast ser det ut så här: Vi tar ett kort telefonmöte, kunden mailar material som bilder och eventuella stolpar på texten. Kunden mailar även e-postadresslista för utskicket. Jag administrerar adresserna, layoutar och bildbehandlar, bearbetar befintlig text eller skriver ny text. Kunden godkänner förslaget, jag mailar ut nyhetsbrevet. Och om du vill att jag följer upp statistiken så får du en rapport några dagar efter utskicket. 

Personuppgiftspolicy