Det här är
Med enkla ord

Om Med enkla ord och Karina Sannefjordh

Tack vare många kunder från mängder med branscher och stor bredd på uppdragen skriver jag om det mesta. Det har blivit innehållsproduktion och texter för kunder inom branscher som; preklinisk medicinsk forskning, handgjorda smycken, verktyg, flygplan, resor, fastighetsförvaltning, massage, ledarskap, affärsnätverkande, fotvård, IT-system i vården, bygg, sjukdomar, trädgård och även religion för att nämna några. Nyfikenheten är stor och jag tycker om att lyssna noga på mina kunder, innan jag formulerar, skriver och skapar en text.

Erfarenhet

Egen företagare, nätverkare, rådgivare, journalist, radioreporter, informatör, pressekreterare, chefredaktör, kommunikatör, PR-ansvarig, ledarskapskonsult inom kommunikation, presentationsteknik och budskapsträning.

Övriga projekt

Under några år producerade Med enkla ord i samarbete med Mike Ward English Coach en podblogg där Mr & Mis Understanding erbjöd osäkra svenskar hjälp med engelskan. Coachning i engelska erbjuds fortfarande och det finns även några whiteboard-animeringar med enkla språktips på YouTube kvar. Där finns även några små reklamfilmer för kapell- och båtdynemakaren Kalvöns Båtdynor och annat.

Med enkla ord har även en bifirma, bokförlaget SYNK publishing, www.synkpublishing.se  som erbjuder layout, textgranskning och korrekturläsning av bokmanus.

Rulla till toppen